Spolehlivý partner pro vaše podnikání

Kdo podniká, bude určitě dříve nebo později hledat účetní kancelář, která mu bude zpracovávat účetnictví, podávat za něj daňová přiznání, případně vést mzdovou agendu. Ve Vítkově na Opavsku nabízí podnikatelům svoje služby Ing. Libor Kišš. A co od něj můžete očekávat? Optimalizaci vašich daní, individuální a lidský přístup, zastoupení v komunikaci s úřady a hlavně více než dvacet let zkušeností v oboru.

Kancelář Ing. Kišše se postará o rychlé a správné zaúčtování firemních dokladů v souladu s obecně závaznými právními předpisy. Doklady si účetní přebírají přímo v prostorách firmy klienta nebo je firma odváží do účetní kanceláře. Účetnictví se zpracovává pro společnosti s ručením omezeným, odštěpné závody zahraničních právnických osob, společenství vlastníků jednotek a příspěvkové organizace. Daňovou evidenci Ing. Kišš vede pro osoby samostatně výdělečně činné podnikající na základě živnostenského oprávnění nebo i bez něj. Účetní kancelář zajistí všechny potřebné registrace související s předmětem podnikání. Vede účetní knihy a různé evidence, pomůže s vyplněním výkazů pro statistický úřad, připraví podklady pro žádost o bankovní úvěr nebo finanční leasing, pro SVJ zpracuje roční vyúčtování služeb. V případě potřeby nabízí rekonstrukci účetnictví a daňové evidence.

Cílem účetní kanceláře je maximálně zjednodušit a ulehčit práci klientovi při plnění jeho zákonných povinností. Vyplňuje registrace ke všem daním, podává všechny druhy daňových přiznání a stará se i o to, aby klient splnil všechny termíny daňových povinností.

V oblasti personalistiky a zpracování mezd je společnost schopna poskytnout ucelený servis ve vztahu ke klientovi, ke zdravotním pojišťovnám, k finančnímu úřadu, ke správě sociálního zabezpečení a k zaměstnancům. Vypracovává pracovní smlouvy, chystá doklady pro splnění požadavků na ochranu osobních údajů, vystavuje příkazy k úhradě na platby, přihlašuje organizace a zaměstnance k pojištění, odesílá měsíční přehledy, vystavuje a odesílá evidenční listy důchodového zabezpečení a zpracovává roční zúčtování daně z příjmů. Zaměstnancům vystavuje potvrzení o zdanitelných příjmech, zápočtové listy a potvrzení o příjmu. Všechny základní služby je možné individuálně rozšířit podle potřeby klienta.